Privacyverklaring

Naam: Van Doorn Openingstechnieken
Adres: Heuvelstraat 5, 4181 PT Waardenburg
website: www.openingstechnieken.nl & webshop.openingstechnieken.nl
KVK: 57876459

Wie zijn wij?

Van Doorn Openingstechnieken in Waardenburg (hierna: “Van Doorn Openingstechnieken of wij” ) respecteert de privacy van haar klanten en bezoekers van de website. Wij zijn verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens die worden verkregen via de website www.webshop.openingstechnieken.nl of www.openingstechnieken.nl (hierna: “website”).

In deze privacyverklaring leggen wij uit hoe we persoonsgegevens die wij van u verkrijgen gebruiken, beveiligen en verwerken. Wij respecteren de privacy van onze klanten en de gebruikers van onze site en zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft wordt verwerkt in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving ter bescherming van persoonsgegevens en vertrouwelijk wordt behandeld. Het kan voorkomen dat deze privacyverklaring in de toekomst wordt gewijzigd. Controleer daarom regelmatig onze privacyverklaring op de website. Deze kunt u vinden onderaan de website.

Welke gegevens verzamelen wij?

Op onze website worden alleen gegevens verzamelt die u aan ons doorgeeft of die wij verkrijgen door het gebruik van de website.

Gegevens die u doorgeeft

Als u een bestelling plaatst, vragen wij u om uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, afleveradres en betaalgegevens te verstrekken. U kunt op de website een persoonlijk Van Doorn Openingstechnieken account aanmaken. Als u een Van Doorn Openingstechnieken account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Van Doorn Openingstechnieken account slaan wij informatie op die u zelf heeft ingevuld, zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens. Ook kunt u in uw Van Doorn Openingstechnieken account uw voorkeursinstellingen vastleggen. Als u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief worden deze gegevens opgeslagen in het e-mailprogramma MailChimp.

Gegevens die wij verzamelen

Op basis van het gebruik van de website leggen wij informatie vast (onder andere het gebruikte IP-adres) door gebruik te maken van cookies. Deze cookies verzamelen we om gebruiksstatistieken van de website te verzamelen en voor het personaliseren van de website.

Welke doelen hebben wij om gegevens te verzamelen?

Wij verwerken de door u verstrekte gegevens voor de volgende doelen:

  1. Om uw bestellingen uit te voeren, u op de hoogte te kunnen houden van uw bestelling en om uw bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.
  2. Om de website voor u te personaliseren en u producten aan te kunnen bevelen die u mogelijk interessant vindt.
  3. Om u de nieuwsbrief te versturen waarvoor u zich persoonlijk aanmeldt via onze website. Als u hier niet langer prijs op stelt kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar info@openingstechnieken.nl
  4. Om de website verder te ontwikkelen en te verbeteren. Op basis van de gebruikersstatistieken kunnen we zien of de huidige website goed functioneert. Wanneer wij zien dat bepaalde onderdelen verbetering nodig hebben passen we de website hierop aan.

Hoe gaan wij om met vertrouwelijkheid en verstrekking van gegevens aan derden?

Wij gaan zorgvuldig om met de gegevens die wij van u ontvangen. Wanneer u een bestelling plaatst, een Van Doorn Openingstechnieken account aanmaakt of raadpleegt, wordt gebruik gemaakt van moderne beveiligingstechnieken, zoals de HTTPS verbinding (Secure Socket Layer).

Wij verkopen uw persoonlijke informatie niet aan derden en deze gegevens zijn alleen bereikbaar voor partijen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren en uw gegevens goed te beveiligen. In de toekomst kan het voorkomen dat wij een of meer onderdelen van de onderneming of activa overdragen aan een derde partij. In dit geval informeren over een eventuele overdracht van uw gegevens aan een derde partij. Ook kan het voorkomen dat wij op grond van een wettelijke verplichting uw gegevens moeten verstrekken, bijvoorbeeld aan politie of justitie.

Bewaartermijngegevens

Voor een juiste afhandeling van uw bestelling of vraag bewaren wij de door u verstrekte gegevens.

Bewaartermijn bij een bestelling

We bewaren deze gegevens tot het moment dat u contact met ons opneemt om de gegevens te wijzigen of te verwijderen.

Bewaartermijn bij een aanvraag

We bewaren deze gegevens tot het moment dat u contact met ons opneemt om de gegevens te wijzigen of te verwijderen.

Met welke derden partijen werken wij samen?

Wij werken samen met derden partijen om de website en marketing goed te laten functioneren. Wij werken samen met de volgende partijen:

Hosting

WebProfit in Gorinchem verzorgt de hosting van onze website. Hierdoor is het mogelijk dat de website bereikbaar is. De hosting wordt ingekocht bij de Google via cloud.google. Deze partij heeft geen toegang tot uw persoonlijke gegevens.

Marketingpartner

Voor marketingdoeleinden heeft WebProfit uit Gorinchem toegang tot onze website. Deze partner heeft bijvoorbeeld toegang tot gebruikersstatistieken van de website, het aantal bestellingen en de ingevulde contactformulieren. Deze gegevens mogen uitsluitend gebruikt worden ter verbetering van ons aanbod en de website. Met deze partner hebben wij duidelijke afspraken over het waarborgen van de privacy van onze gegevens.

  1. WebProfit mag geen NAW gegevens verstrekken aan andere partijen of gebruiken voor eigen doeleinden
  2. Het is voor WebProfit niet toegestaan om persoonsgegevens en gebruikersstatistieken te verkopen aan andere derden partijen.

Tools

Op onze website maken we gebruik van diverse marketing tools. Hieronder ziet u een overzicht:

MailChimp

In het programma MailChimp worden uw naam en e-mailadres opgeslagen die u aan ons doorgeeft via het aanmelden voor de nieuwsbrief of het downloaden van de marketingkalender. MailChimp onderneemt verschillende activiteiten om de privacy te waarborgen. Meer informatie kunt u lezen op de website van MailChimp. Met deze partner hebben wij een bewerkersovereenkomst gesloten. Als webshop klant versturen wij u alleen emails bij belangrijke wijzigen en updates.

Google

Met tools van Google meten we het gedrag op onze website en verzamelen we gebruikersstatistieken.  Ook met deze partij hebben we een bewerkersovereenkomst afgesloten.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

 Privacy bij vragen

Telefoongesprekken met klanten en websitebezoekers worden niet opgenomen of opgeslagen. Voicemail berichten worden uitsluitend teruggeluisterd door medewerkers van Van Doorn Openingstechnieken. Ingevulde contactformulieren worden bewaard in onze beveiligde omgeving op de website.

Meldplicht datalekken
Wij zijn verplicht om eventuele datalekken te melden bij de autoriteit persoonsgegevens. Dit doen we bijvoorbeeld wanneer gegevens gestolen of gehackt worden.

 


Cookies

Op onze website maken wij gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij een website bezoek naar uw computer wordt gestuurd en wordt opgeslagen op uw computer. In cookies wordt bijvoorbeeld informatie opgeslagen over de instellingen van uw pc en door u aangegeven voorkeuren. Op deze manier hoeft u deze informatie niet steeds opnieuw te verstrekken en om een volgend bezoek aan onze website te vereenvoudigen. Deze informatie bevat geen naam- of adresgegevens of andere persoonlijke gegevens.

Cookies uitschakelen
Wilt u niet dat er cookies geplaatst worden tijdens uw bezoek aan de website? Kies dan voor “weiger” bij de cookie pop-up.

Cookietoestemming wijzigen
Volgens de AVG moet u uw toestemming weer kunnen intrekken. Heeft u al toestemming gegeven maar wilt u dit alsnog wijzigen? Klik hiervoor op onderstaande link:

Cookievoorkeuren wijzigen


Browser instellen
U kunt de browser van uw computer ook zo instellen dat tijdens een bezoek aan onze en andere website geen cookies geplaatst worden. Controleer daarvoor de instellingen van uw browser. Hoe u cookies uit kan schakelen of verwijderen staat hieronder uitgelegd voor diverse browsers:



Analytische cookies
Analytische cookies zijn cookies die we gebruiken om het gedrag op de website door te meten. Deze cookies worden geplaatst als u de cookies accepteert of weigert. Wanneer u de cookies weigert wordt het Ip adres niet gemeten bij Google Analytics.

Naam Doel Vervaldata
Google Analytics Met Google Analytics meten we gebruikersstatistieken op onze website. Bijvoorbeeld het aantal bekeken pagina’s, gemiddelde sessieduur, zoekopdrachten op de website en transacties. 365 dagen
Google Tag Manager Google Tag Manager is een programma van Google waarmee we trackingcodes kunnen installeren. Door de Google Tag Manager code te installeren hoeven we niet elke code apart op de website te plaatsen. 365 dagen

Targeting en Marketing cookies
Hieronder vind u een lijst met targeting en marketing cookies die geplaatst kunnen worden en die gebruikt worden voor commerciële doeleinden. Deze cookies worden pas geactiveerd wanneer u toestemming geeft via de cookie pop-up. Wanneer u de cookie voorkeuren wijzigt worden deze cookies weer uitgeschakeld.

Naam Doel Vervaldata
Google Adwords Met Google Adwords meten we het aantal conversies via Google Adwords campagnes. Dit doen we door een code te plaatsen op de bedanktpagina. Van Doorn Openingstechnieken maakt gebruik van Remarketing. Hiermee kunnen we specifieke producten via banenrs aan u tonen die u bekeken heeft tijdens het bezoek aan onze website. Wanneer u de cookies weigert is dit niet mogelijk. 365 dagen
Bing Ads Met Bing Ads meten we ook het aantal conversies via Bing Ads campagnes. Dit doen we door een code te plaatsen op de bedanktpagina. 365 dagen
Hotjar Met Hotjar meten we het klik- en scrolgedrag op de website. Zo kunnen we zien of de website goed functioneert. Hiervoor maken we screenopnames. Op deze opnames zijn geen persoonlijke gegevens zichtbaar zoals naam, email, telefoon of adres. Deze gegevens worden namelijk geanonimiseerd. 365 dagen

Vragen over gegevens, laten wijzigen of verwijderen?

Als u een Van Doorn Openingstechnieken account heeft aangemaakt, kunt u uw eigen gegevens en uw persoonlijke instellingen altijd bekijken en wijzigen op uw persoonlijke pagina. Voor kennisneming en verbetering van uw gegevens kunt u altijd contact opnemen via telefoon of e-mail. U kunt contact opnemen met:

Van Doorn Openingstechnieken via 0418-745041 op werkdagen tussen 8.30 uur en 17:00 uur en 24/7 via ons e-mailadres info@openingstechnieken.nl. Voor het verwijderen van uw gegevens kunt u gebruik maken van het contactformulier op de website.

Klacht indienen over het gebruik van cookies?
Heeft u een vraag of klacht over het gebruik van cookies door Van Doorn Openingstechnieken? Neem eerst contact met ons op. Reageren wij niet goed op uw vraag of geven we geen duidelijk antwoord? Dan kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 16-01-2018